EINR designer og implementerer fremtidsrettede løsninger tilpasset kundens behov, sier Per Atle Steinsland, daglig leder i EINR.
Last ned PDF
Open in new window
Gå til artikkel
Open in new window

Markedsledende it-løsninger i varehandelen

EINR er et rådgivnings- og konsulenthus som er spesialisert innen varehandel, høyvolum logistikk og systemløsninger. Det handler om å optimalisere vareflyten fra produsent via komplekse lagerløsninger og vareveier og ut til forbruker.– Dette gjør vi ved å automatisere/ digitalisere kundens prosesser. Fremtidsrettet teknologi setter oss i stand til å berike prosessene slik at kundene våre kan tilby en forbedret kundereise.

Fra å være et støtteverktøy, tar vi forretningsplattformen helt inn i «hjertet» av bedriften, sier Steinsland. En reise med Elkjøp – Elkjøp har gjort store digitale investeringer de siste årene. Det har vært et langsiktig løpmed fokus på modernisering av tjenestetilbudet. Nye IT løsninger levert av EINR har vært en sentral del for å tilrettelegge for digitalisering, effektivisering og en sømløs kundereise. Sentralt i prosessen er prosjektet Next Generation Retail (NGR) som vi avslutter i år, sier Bjørn Dalen, prosjektleder NGR i Elkjøp.

Del meg gjerne:
Back to homepage
Tilbake til forside

Kontakt oss

For mer informasjon eller spørsmål kontakt oss gjerne på telefon:
+47 970 28 515. Du kan også fylle ut og sende inn skjemaet, så kontakter vi deg!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.